fbpx
Training profesional
Project Management

Cursuri din categoria: "Project Management"

project manager Ai ceea ce este nevoie pentru a fi Project Manager?

 

Dacă vă gândiți la o carieră care utilizează următoarele abilități: comunicare, facilitare, planificare, atentie la detaliu și rezolvare de probleme, atunci project managementul poate fi domeniul pentru dvs.
Cursurile noastre pentru managementul proiectelor sunt concepute pentru a ajuta pe cei care doresc să devină manageri de proiect cat si pe cei care sunt deja si doresc sa-si imbunatateasca performanta.

 

Esti la inceput în cariera de Project Manager?

Trainingul Project Management Fundamente  este potrivit pentru cei care doresc să-si faca o carieră de Project Manager.Veti parcurge toate etapele de management de proiect:

project management

 • initierea proiectului:  creare project charter, alegere ciclul de viata proiect(Agile/Waterfall/Hibrid), analiza stakeholderi,
 • planificarea proiectului: stabilire cerinte, identificare livrabile, estimare buget, elaborare grafic de executie in timp, determinarea resurselor de proiect, analiza de riscuri, plan de comunicare, organigrama proiect, etc)
 • derularea proiectului si urmarirea incadrarii in termene, buget si specificatii
 • inchiderea proiectului: obtinerea acceptantelor finale pentru proiect si lectiile invatate.

Daca esti un Project Manager cu experienta de peste 2 ani…

project management gantt chart schedule TrilexAtunci ti se potriveste un training de certificarea in Project management (De ex. Curs de pregatire certificare Project Management Professional PMI-PMP® . Sau poate ca vrei sa inveti si sa te specializezi in diferite metodologii de proiect cum ar fi:

 • PRINCE2
 • Agile
 • SCRUM, Kanban
 • Six Sigma

 

Esti un Project Manager cu multa experienta…

Acum este momentul sa ai o recunoastere a capabilitatilor tale. Obtine o certificare recunoascuta in comunitatea internationala de project mangeri cum ar fi:

Project manager

Participa la cursurile de Exam Prep pentru a obtine cu usurinta o certificare de project management. De exemplu te-ar putea ajuta un training de pregatire pentru obtinerea certificare in Project management.

 

Daca faci Agile project management…

 

Invata metodologii si tehnici agile care te vor ajuta sa te descurci in orice proiect iterativ si incremental. Afla cum alegi metoda agile cea mai potrivita pentru proiectul tau. Fa diferenta dintre metodele de management de proiect Agile/Hibrid/Waterfall. Aplica cu usurinat diverse metode agile:

 • SCRUM
 • eXtreme Programing (test driven Development)
 • Kanban
 • Agile Unified Process (AUP)
 • Agile Software Developement

Cursurile din categoria Project Management ofera abilitatile si tehnicile necesare pentru derularea cu succes a oricarui proiect.

Aici gasiti cursuri care adreseaza atat bazele managementului de proiect cat si subiecte avansate cum ar fi: management de programe, de portfolii de proiecte, analiza de risc, proiectare si implementare de departament PMO (Project Management Office).

Foarte utile pentru manageri de proiect juniori sau profesionisti, cursurile din categoria Project Management va ajuta sa progresati in cariera de manager de proiect!

4.8/5
Trainingul Agile Project Management descrie principiile care stau la baza metodelor…
Acest training dezvolta creativitatea in viata de zi cu…
4.9/5
Implementarea departamentului Agile PMO (Enterprise Project Management Office) este un…
4.8/5
Cursul Lean Six Sigma – Fundamente este recomandat echipelor…
Acest training, “Microsoft Project Professional” oferă participanţilor intr-un mod…
4.7/5
Training-ul “Preparing a Successful Business Case” prezinta cele mai…
PRINCE2® Foundation & Practitioner – Certificare rapida (in numai…
4.9/5
Acest training PRINCE2® Foundation se adreseaza managerilor de proiect…
4.6/5
Certificarea PRINCE2® Practitioner se adreseaza managerilor de proiect seniori…
4.8/5
Management de proiect (project management) – Fundamente ofera participantilor…
4.9/5
Training-ul “Project Management for Managers” este elaborat special pentru…
4.8/5
Managementul portofoliului de proiecte descrie conceptele, instrumentele si tehnicile…
4.7/5
Trainingul „Managemenul Riscurilor in proiecte” (Project Risk Management) va…
4.9/5
Trainingul  SCRUM – Agile framework  ofera o baza solida…
4.7/5
Traing-ul “Soft Skills for project Managers” dezvolta abilitatile project…
Managementul Stakeholderilor necesita timp, efort si utilizarea la maxim…
Training Corporate

Aveti mai mult de 4 persoane pentru care vreti sa organizati un training?

Pentru o oferta personalizata de training corporate, contacti-ne!

 

Calendar cursuri programate

Consultati lista de cursuri programate pentru perioada urmatoare

Impresii de la training
Trilex - Acreditare internationala

Pentru a va asigura de  recunoasterea internationala a diplomelor pe care le obtineti, Trilex este :

Abilitatile  necesare unui project manager

Organizațiile au nevoie de echipe pentru a-și livra proiectele in care investesc resurse- timp si bani.

Aici intervine si managerul de proiect, asigurându-se că proiectele sunt livrate in buget și la timp.

Pentru a deveni un manager de proiect de încredere este nevoie de  pregătire, experiență la locul de muncă și invatare continuă.

Un project manager de succes are nevoie sa dobandeasca anumite abilități tehnice și comportamentale, pentru se descurca in  cariera de manager de proiect.

 •  Planificare: Ca project manager veți stabili impreuna cu echipa obiectivele proiectului. 
 •  Bugetare: Creați un buget corect si realist pentru proiect.
 • Managementul riscului: identificați riscurile înainte de începerea unui proiect si vedeți cum se pot atenua aceste riscuri.
 • Managementul contractelor cu furnizorii din proiect:  Chiar dacă nu sunteți persoana care întocmește contractul în organizația dvs., asigurați-vă că știți ce acoperă contractul si ca intelegeti  terminologiei specifice industriei în care lucrați
 • Comunicare: . În calitate de manager de proiect, abilitățile bune de comunicare vă vor ajuta să țineți toate părțile implicate într-un proiect informate și la curent cu progresul jobului.
 • Leadership:  Câștiga încrederea echipei tale. Dezvolta inteligența emoțională, urmând un curs de softs skills in management de proiect

Metodologii, metode si instrumente de management de proiect

Înțelegerea mai multor metodologii, metode și instrumente și aplicarea acestora este o abilitate cheie pentru orice project manager. Metodele de management de proiect utilizate în mod obișnuit sunt:

 • Agile: Multe proiecte necesita o abordare agila, iterativa si incrementala, in care sa livram rapid solutii. Cunoscand mai multe metodologii Agile si  respectarea principiilor Agile vă permite sa adaptati proiectul pe măsură ce progresează. printre abordarile mai utilizate sunt: KANBAN, eXtreme Programming (XP), Agile Unified Process (AUP), DSDM, SAFe
 • Scrum: Una dintre cele mai utilizate metode Agile, Scrum permite echipele să lucreze împreună eficient pentru a livra produse și servicii rapid si adaptate la cerintele pietei.
 • Waterfall: O abordare mai structurată, Waterfall presupune cerințe complet definite înainte de începerea proiectului si se aplica in proiecte de complexe.
 • PRINCE2: Metodologia de proiect PRINCE2  se aplica in proiecte complexe, cu furnizori externi. PRINCE2  inseamna  Projects IN Controlled Environments
 • Six Sigma: Această metodologie de proiect este utilizată pentru optimizarea modului de lucru, a proceselor operationale de business.