Project Management. Rapid. Bine. Eficient.

Training

Consultanta

Despre Trilex

Peste 15 ani de experienta pe piata romaneasca!

Suntem o companie specializata in servicii de training si consultanta pentru managementul portofoliului de proiecte si programe.
Avem competente in Project Management, Business Analysis, Six Sigma, PRINCE2®, abordari Agile sau Predictive.

 

Calitate ireprosabila a serviciilor de training si consultanta

Oameni certificati / Servicii certificate / Firma certificata – garanteaza alinierea cursurilor la standardele in vigoare (recunoscute international), cunoasterea celor mai bune practici in domeniu si o experienta reala trainerilor in domenii / situatii / portofolii specifice.

Au incredere in noi

0 +
Participanti la training

Colaboram cu

0 +
Companii din Romania

Avem experienta

0 +
Ani

Acreditari internationale

Trilex Consulting este acreditata international  in urma unui process riguros si continuu de evaluare a portofoliului de cursuri si a trainerilor sai.
Astfel, trainingurile Trilex respecta  criteriile de calitate iar continutul lor este aliniat la standarde internationale.

pmi-logo

PMI Authorized Training Partner - ATP

PMI Authorized Training Partner – ATP .  Trilex este acreditata de Project Management Institute – PMI prin evaluari riguroase. Cursurile pe care le oferim pentru management de portofoliu si de proiect  sunt inregistrate la PMI. Informatiile pe care le primiti sunt aliniate la standardele de referinta, cum ar fi  PMBOK® Guide – Project Management Body of Knowlegde.
Trilex devine in 2020  prima firma din Romania care obtine statutul ATP – Authorized Training Partner acordat de catre PMI – Project Management Institute. Noul statut, obtinut in 2020 in urma unui audit derulat conform procedurilor PMI, continua relatia de parteneriat inceputa in 2007 si dezvoltata in timp de la titlul de REP – Registered Education Provider la Global REP si acum ATP.

Mai multe informatii despre PMI si statutul de ATP  aici.

Premier Endorsed Education Provider - EEP

Premier  Endorsed Education Provider  – EEP. Trilex este acreditata de catre International Institute for Business Analysis  – IIBA in baza unui proces exigent.  Cursurile Trilex de Business Analysis sunt  aliniate la standarde internationale de analiza de business cum ar fi BABOK® Guide – Business Analysis Body of Knowledge. Mai multe informatii despre IIBA si statutul de Premier EEP aici

Serviciile oferite

Expertiza

Avem experienta in:

 • Management de proiect si de portofoliu
 • Business analysis
 • Metodologii de proiect agile /  predictive
 • SixSigma – optimizari de procese
 • Management de risc nivel proiect/portofoliu
 • Selectia proiectelor, analiza cost – beneficiu (business case)
 • Agile PMO – proiectare si implementare
 • Instrumente software (aplicatii) pentru management de proiect/portofoliu
Echipa de

Profesionisti

Traineri nostri au experienta practica de peste 20 de ani si sunt certificati :

 • PMP (Project Management Porfessional)
 • CBAP (Certified Business Analysis Professional)
 • PMI – ACP (Agile Certified Practitioner)
 • PRINCE2 Practitioner
 • PRINCE2 Authorized Trainer
 • Six Sigma Black Belt
 • PSM – Professional SCRUM Master

Parteneriate de incredere

Respectand criteriile de calitate si de eligibilitate, Trilex a dezvoltat parteneriate cu urmatoarele organizatii:

 • Project Management Institute (PMI)
 • International Institute of Business Analysis (IIBA)
 • Microsoft
 • International Association for Six Sigma Certifications (IASSC)
 • Expertplace Networks Group AG – ATO – PRINCE2 Acredited Training Organization, autorizata de catre AXELOS, furnizor global RINCE2

Training de calitate internationala

Cursuri orientate spre practica!

Peste 80% din timpul trainingului este dedicat exercitiilor practice, activitatilor in echipa, dezbaterilor, rezolvarii studiilor de caz si aplicarii tehnicilor dedicate domeniului respectiv. Astfel, datorita imbinarii optime concepte / tehnici / practica, aplicabilitatea in activitatea zilnica a notiunilor invatate va fi imediata!

Traineri cu experienta  practica.

Cunoasterea domeniilor multiple printr-o experienta directa a trainerilor nostri atat din perpespectiva tipurilor de proiecte si complexitatii acestora, a problematicii unui domeniu specific cat si din perspectiva mediului extern cu care organizatia interactioneaza.

Consistenta in transferul de cunostinte. omogenitatea instruirii. Trainerii nostri au o abordare completa: imbinarea conceptelor din standarde si metodologii cu contextul specific al proiectului si al organizatiei.

training curs trilex

Cele mai bune practici. Metode agile si traditionale. Abordare integrata. Cunostinte si tehnici moderne.

Trilex – experienta solida de training si consultanta

EPM Partner
Septembrie, 2005
Primul partner Microsoft Project din RO
Trilex devine primul partener certificat Microsoft (Microsoft Certified Partner) pentru competenta "Project & Portfolio Management" atestand capabilitatile specialistilor sai de a derula proiecte complexe de analiza, configurare, testare, training si deployment Microsoft Project Server si Project Professional.
Septembrie, 2005
MS EPM
Iunie, 2006
Prima implementare de Project Server
Trilex lucreaza cu Microsoft pentru proiectarea si implementarea solutiilor eficiente de management de proiect si portofoliu: Microsoft Project Professional si Microsoft Project Server
Iunie, 2006
MVP_Logo
Ianuarie, 2007
Primul MVP Project din RO
Trilex are in echipa sa de traineri si consultanti prima persoana din Romania care a obtinut titlul de MVP - Microsoft Most Valuable Professional, pentru aplicatiile Microsoft privind managementul de portofoliu si managementul de proiect
Ianuarie, 2007
Martie, 2007
Statutul REP - PMI
Trilex obtine statutul de REP - Registered Education Provider in urma evaluarii realizate de catre specialistii PMI. Titlul de REP pozitioneaza Trilex ca furnizor international de programe de training al PMI (Project Management Institute), avand cursuri si traineri autorizati.
Martie, 2007
training curs trilex
Octombrie, 2007
Primul curs de BA din RO
Primul centru de training din Romania care a lansat cursuri Business Analysis, privind analiza si modelarea cerintelor in proiecte, tehnici privind analiza proceselor (analiza structurata si analiza orientata obiect), abilitati necesare in domeniul de analiza, pentru rolul de Business Analyst.
Octombrie, 2007
IIB endorsed ed
Aprilie, 2008
Primul EEP din Romania
Trilex este prima organizatie din Romania care a obtinut statul de furnizor international de programe de training (pentru domeniul de analiza de business), certificat de catre IIBA.
Aprilie, 2008
cbap-iiba-certificare
Martie, 2010
Prima certificare CBAP din RO
Trilex are in echipa sa de traineri si consultanti prima persoana din Romania care a obtinut certificarea CBAP
Martie, 2010
prince2_course
Martie, 2011
Certificari PRINCE2
Trilex devine centru de training si examinare autorizat pentru certificarile PRINCE2, fiind afiliata firmei Expertplace Networks Group AG – ATO – Acredited Training Organization, autorizata de catre AXELOS. Trilex poate astfel organiza cursuri si examene pentru certificarile de project management PRINCE2, avand traineri autorizati si fiind recunoscuta international in acest sens.
Martie, 2011
pmi-logo
Februarie, 2012
Global REP - PMI
PMI creste nivelul de parteneriat cu Trilex la "Global - REP" ca urmare a validarii continue a performantei calitative a cursurilor si trainerilor precum si a extinderii curriculei de cursuri si in alte arii de project management, aliniate la standardele PMI.
Februarie, 2012
IASSC_logo_twitter_400x400
Decembrie, 2012
Centru de training - certificari SixSigma
Trilex realizeaza un parteneriat cu IASSC - International Institute for Six Sigma Certification pentru includerea certificarilor Six Sigma (Yelow, Green si Black Belt) in programele sale de training. De asemenea, trainerii care sustin cursurile Six Sigma sunt acreditati IASSC.
Decembrie, 2012
Aprilie, 2017
EEP - Premier Level
IIBA acorda Trilex nivelul "Premier" al statutului EEP - Endorsed Education Provider in urma unei evaluari interne, bazata pe mai multe criterii de analiza (numarul de cursuri aprobate / sustinute, feed-back training etc), .
Aprilie, 2017
virtual class
Aprilie, 2020
Cursuri online (clasa virtuala)
Trilex introduce cursuri in format "clasa virtuala" care se desfasoara online, interactiv cu trainerul, folosind platforma ZOOM sau WEBEX. Predarea are loc live, de către trainer, folosind aceleași tehnici de învățare aplicate si în formatul traditional, cu instructor in sala. In acest mediu virtual participantii se intalnesc cu trainerul si parcurg impreuna conceptele si notiunile din training.
Aprilie, 2020
Trilex Acredited Training Provider - Furnizor Training Acreditat PMI
Septembrie, 2020
ATP – Authorized Training Partner
Trilex devine prima firma din Romania care obtine statutul ATP – Authorized Training Partner acordat de catre PMI – Project Management Institute. Noul statut, obtinut in urma unui audit derulat conform procedurilor PMI, continua relatia de parteneriat inceputa in 2007 si dezvoltata in timp de la titlul de REP – Registered Education Provider la Global REP si acum ATP.
Septembrie, 2020
Trilex PMI Authorized Instructor - Instructor/trainer Acreditat PMI
Octombrie, 2020
PMI Authorized Instructor - Instructor/trainer Acreditat PMI
Prima persoana din Romania acreditata de catre PMI ca instructor autorizat pentru organizarea si sustinerea cursurilor de pregatire pentru certificarea PMP – Project Management Professional, conform structurii de examen de certificare in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2021.
Incepand cu 1 ianuarie 2021, numai cursurile sustinute de catre instructori autorizati PMI si pe formatul impus de PMI sunt eligibile pentru obtinerea celor 35 de ore de curs, una dintre conditiile necesare pentru a putea da examenul de certificare PMP.
Octombrie, 2020
training curs trilex

Cum ajutam clientii nostrii ? Pe scurt, ii ajutam sa realizeze proiecte... mai repede, mai ieftin, mai eficient.

 

La traingurile Trilex aflati metode si tehnici eficiente de management de proiect care  duc la scaderea  costurilor, eficientizarea lucrului in echipă, alinierea portofoliului de proiecte la obiectivele de business, creşterea vizibilitatii in investitiile aprobate si beneficiile obtinute.

Despre clienti

Clienti

Clientii Trilex

Oferim serviciii de training si consultanta in diverse industrii:

 • IT & C
 • bancara
 • asigurari
 • petrol si gaze
 • farmaceutica
 • consultanta
 • media (audio / video / presa scrisa)
 • constructii (industriale, civile, navale)
 • productie (industria alimentara, auto, comunicatii etc)
 • administratie publica, invatamant
 • distributie

Impresii si referinte despre training

Ce au spus persoanele despre experienta de la cursurile de Business Analysis, SCRUM, Management de proiect, Six Sigma, PRINCE2

loge trilex training - agile | six sigma | project management | PRINCE2

Training si consultanta

Business Analysis – Project Management – Agile – PRINCE2® – Six Sigma – Certificari

error: Continut protejat !!