fbpx
Training profesional
Six Sigma

Cursuri din categoria: "Six Sigma"

Cursuri Six Sigma

Cursurile din categoria Six Sigma ofera metodele si tehnicile necesare pentru a derula un proiect dupa metoda DMAIC (Define, Measure, Analyze, Control).
Six Sigma este un concept dar si o metodologie de proiect.
Ca metodologie de proiect, Six Sigma reprezinta o tehnica pentru cresterea profitabilitatii in organizatii. Six Sigma se axeaza pe masurarea proceselor (KPI), identificarea cauzelor lipsei de performanta si determinarea solutiilor de reducere a costurilor prin eliminarea acestora.
Metodologia Six Sigma se bazeaza pe echipe de proiect multi-disciplinare. In Six Sigma exista denumiri speciale pentru diferite roluri: Yellow Belt, Green Belt, Black Belt, Master Black Belt, etc.
Aceste roluri din Six Sigma se diferentiaza printr-un set diferit de abilitati si cunostinte, pe care le puteti obtine la cursurile din categoria Six Sigma.

4.9/5
Cursul Lean Six Sigma – Black Belt aprofundeaza conceptele…
4.8/5
Trainingul Lean Six Sigma – for Executives and Champions se…
4.8/5
Cursul Lean Six Sigma – Fundamente este recomandat echipelor…
4.9/5
Cursul Lean Six Sigma – Green Belt ofera un…
Training Corporate

Aveti mai mult de 4 persoane pentru care vreti sa organizati un training?

Pentru o oferta personalizata de training corporate, contacti-ne!

 

Calendar cursuri programate

Consultati lista de cursuri programate pentru perioada urmatoare

Impresii de la training
Trilex - Acreditare internationala

Pentru a va asigura de  recunoasterea internationala a diplomelor pe care le obtineti, Trilex este :

Abilitatile  necesare unui project manager

Organizațiile au nevoie de echipe pentru a-și livra proiectele in care investesc resurse- timp si bani.

Aici intervine si managerul de proiect, asigurându-se că proiectele sunt livrate in buget și la timp.

Pentru a deveni un manager de proiect de încredere este nevoie de  pregătire, experiență la locul de muncă și invatare continuă.

Un project manager de succes are nevoie sa dobandeasca anumite abilități tehnice și comportamentale, pentru se descurca in  cariera de manager de proiect.

 •  Planificare: Ca project manager veți stabili impreuna cu echipa obiectivele proiectului. 
 •  Bugetare: Creați un buget corect si realist pentru proiect.
 • Managementul riscului: identificați riscurile înainte de începerea unui proiect si vedeți cum se pot atenua aceste riscuri.
 • Managementul contractelor cu furnizorii din proiect:  Chiar dacă nu sunteți persoana care întocmește contractul în organizația dvs., asigurați-vă că știți ce acoperă contractul si ca intelegeti  terminologiei specifice industriei în care lucrați
 • Comunicare: . În calitate de manager de proiect, abilitățile bune de comunicare vă vor ajuta să țineți toate părțile implicate într-un proiect informate și la curent cu progresul jobului.
 • Leadership:  Câștiga încrederea echipei tale. Dezvolta inteligența emoțională, urmând un curs de softs skills in management de proiect

Metodologii, metode si instrumente de management de proiect

Înțelegerea mai multor metodologii, metode și instrumente și aplicarea acestora este o abilitate cheie pentru orice project manager. Metodele de management de proiect utilizate în mod obișnuit sunt:

 • Agile: Multe proiecte necesita o abordare agila, iterativa si incrementala, in care sa livram rapid solutii. Cunoscand mai multe metodologii Agile si  respectarea principiilor Agile vă permite sa adaptati proiectul pe măsură ce progresează. printre abordarile mai utilizate sunt: KANBAN, eXtreme Programming (XP), Agile Unified Process (AUP), DSDM, SAFe
 • Scrum: Una dintre cele mai utilizate metode Agile, Scrum permite echipele să lucreze împreună eficient pentru a livra produse și servicii rapid si adaptate la cerintele pietei.
 • Waterfall: O abordare mai structurată, Waterfall presupune cerințe complet definite înainte de începerea proiectului si se aplica in proiecte de complexe.
 • PRINCE2: Metodologia de proiect PRINCE2  se aplica in proiecte complexe, cu furnizori externi. PRINCE2  inseamna  Projects IN Controlled Environments
 • Six Sigma: Această metodologie de proiect este utilizată pentru optimizarea modului de lucru, a proceselor operationale de business.