fbpx
Standard

Business Analysis for Practioners este un ghid creat de PMI. Acest document prezinta sfaturi practice de analixa de business, care vă vor ajuta să răspundeți mai bine așteptărilor clienților și să oferiți soluții care să aduca beneficii organizatiei.

Conform statisticilor, cerintele defectuoase sunt una dintre cauzele principale de esec ale proiectelor. Organizațiile continuă să experimenteze probleme in proiecte asociate cu performanțele slabe ale activităților legate de cerințe – o arie importanta în domeniul de analiza.

Indiferent de rolul, denumirea pozitie sau industria in care lucrati proiecte, dacă sunteti implicati in activitati de analiza, acest ghid “Business Analysis for Practitioners” va va oferi sfaturi practice pentru a extrage, defini, analiza si valida cerintele cu persoanele interesate din proiect si a oferi solutii care sa ii ajute sa isi atinga obiectivele de business.

Acest standard este folositor pentru Business Analisti, care identifica si fac analiza cerintelor in proiecte. Puteti afla mai multe detalii despre tehnicile de analisa din cursul Business Analysis.