Certificari internationale

Categoria:

PRINCE2

Certificari din categoria:

PRINCE2

Certificarile din categoria PRINCE2® se adreseaza persoanelor care vor sa ateste ca au inteles si pot aplica metoda PRINCE2® – principii, procese, teme, tailoring.

Metoda PRINCE2® (PRojects IN Controlled Environments) prezinta o abordare formala, structurata a proiectelor, ceea ce ofera un control mai bun privind planificarea si monitorizarea in executie a proiectelor. Metoda defineste roluri si responsabilitati, procesele de management de proiect si modul de abordare a principalelor constrangeri din proiect (livrabile, cost, timp, calitate, riscuri, beneficii) precum si template-uri de documente necesare in derularea proiectelor.

Certificarile PRINCE2® Foundation si Practitioner sunt gestionate de catre AXELOS si se pot obtine in cadrul cursurilor dedicate obtinerii acestora.

Pentru fiecare tip de certificare, gasiti descrise conditiile de eligibilitate, taxa de examinare, informatii despre examen precum si cursurile care va vor sustine in a trece examenul din prima incercare!

Certificare

Certificarea PRINCE2® Foundation se adreseaza managerilor de proiect care vor sa ateste ca au…

Certificare

Certificarea PRINCE2® Practitioner se adreseaza managerilor de proiect seniori care vor sa ateste ca…

Calendar cursuri publice

Consultati lista de cursuri programate pentru perioada urmatoare

Impresii de la training

Trilex - Acreditare internationala

Pentru a va asigura de calitatea programelor de training si de recunoasterea internationala a diplomelor pe care le obtineti, Trilex este :