Certificari internationale

Categoria:

Certificari Internationale Agile

Certificari din categoria:

Certificari Internationale Agile

Certificari Internationale Agile

Certificarile din categoria Agile atesta cunoasterea principiilor si valorilor Agile precum si a metodologiilor specifice SCRUM, Kanban, eXtreme Programming (XP), Agile Unified Process (AUP) etc. De asemenea, certificarile Agile presupun stapanirea aplicarii in practica, in proiecte de diverse tipologii si complexitati, a metodelor Agile.

Certificarile din categoria Agile se adreseaza persoanelor care au rol de SCRUM Master sau Product Owner (abordarea SCRUM) cat si celor care au o experienta extinsa in utilizarea tuturor metodologiilor Agile atat din perspectiva de manager de proiect cat si de business analyst.

Certificarile din categoria Agile sunt gestionate de PMI Project Management Institute, SCRUM.org si IIBA – International Institute of Business Analysis. Pentru fiecare tip de certificare, gasiti descrise conditiile de eligibilitate, taxa de examinare, informatii despre examen precum si cursurile care va vor sustine in a trece examenul din prima incercare!

Certificare

Certificarea Agile Analysis Certification IIBA®– AAC imbina notiuni din domeniul de analiza cu principiile…

Certificare

Certificarea PMI Agile Certified Practitioner – PMI-ACP® recunoaște formal cunoștințele profunde despre principiile agile…

Certificare

Certificarea Professional SCRUM Master™ – PSM I se adreseaza persoanelor care au / vor…

Certificare

Certificarea Professional SCRUM Product Owner™ – PSPO se adreseaza persoanelor care au / vor…

Calendar cursuri programate

Consultati lista de cursuri programate pentru perioada urmatoare

Impresii de la training

Trilex - Acreditare internationala

Pentru a va asigura de calitatea programelor de training si de recunoasterea internationala a diplomelor pe care le obtineti, Trilex este :